Vers vlees en bereide gerechten vol variatie.
Bij ons kan u terecht voor charcuterie, kazen, salades en allerlei bereide gerechten.
In de zomerperiode bieden wij ook een uitgebreid barbecue assortiment aan.
Bij minder goed weer is er nog altijd keuze tussen steengrill, fondue en teppanyaki.
Tevens is er ook het hele jaar de mogelijkheid om koude buffetten te bestellen.
Ons volledig gamma van vers vlees en een groot deel van onze charcuterie, salades en bereide gerechten worden in eigen atelier met veel liefde en passie voor u klaargemaakt.
Er kruipt veel tijd in maar op deze manier kunnen wij u wel onze unieke smaken aanbieden.
Wij staan 100% achter onze huisbereide producten. Want de vleesjes bij Ambachtelijke Slagerij Kristof & Sofie zijn … klasse!
Maandag 8u30-18u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 8u30-18u
Vrijdag 8u30-18u
Zaterdag 8u-16u
Zondag 8u-12u
Gesloten op feestdagen
Kip “altijd lekker” is een populair gevogelte, wereldwijd
gegeten, wit vlees dat bij iedereen in de smaak valt. Kip kan je
op vele lekkere manieren bereiden. Zie
www.kip.be
Een sappige steak, een malse entrecote precies lang genoeg
gebakken en geserveerd met frietjes. Wie zou daar niet van
watertanden…
Rundvlees maakt deel uit van een gevarieerde en evenwichtige
voeding. Met rundvlees kan je ook alle kanten uit: biefstuk,
stoofvlees, hamburger, entrecote, enz… . Het smaakt nooit door
de weeks. Voor recepten zie
www.rundsvlees.be
De (h)eerlijke smaak van kalfsvlees traditioneel, creatief,
licht, mager. Met ons kalfsvlees kan je alle kanten uit. Kies
daarom uit de verschillende versnijdingen en bereidingen. BV.
kalfslapjes, kalfsworstjes, kalfskoteletjes, kalfsgebraad en
kalfsfricassee. Voor andere gerechten:
www.bcv-kalfsvlees.be
Elke dag is er wel een verrassend varkensvlees gerecht om te
knorren van plezier, een snelle hap, lekker Oosters of
traditioneel, je vindt het allemaal bij ons. Voor recepten
zie:
www.varkensvlees.be
Het verwerken van vlees tot charcuterie behoort tot een van de hoofdzaken in onze slagerij. Onze leuze luid: dat geen wat wij zelf maken vind je nergens anders. Maar het assortiment in een moderne slagerij is zo groot geworden dat het onmogelijk is om alles zelf te fabriceren. Daarom voeren wij een strenge selectie uit om toch enkel de beste artikelen in huis te halen.
Gekookte hesp, gebakken rosbief en varkensgebraad, witte worsten, bloedworst, balkenbrij, boterhamworst, kalfsworst, grillworst, goldworst, vleesbrood, kippenwit in vele varianten, kalkoenfilet, bouletten, gedroogde vleesjes en een heleboel verse salades.
minimum 4 personen
Waarborg schotel
Uit ons rijk gamma van fijne in huisbereide charcuterie wordt een
mooi versierde vleesschotel voor u samengesteld.
minimum 4 personen
Een assortiment van 5 vers voor u belegde mini broodjes met een
waaier van beleg, mooi voor u gegarneerd op schotel.
KEUZE UIT
minimum 4 personen
Waarborg schotel
Assortiment van Belgische kazen en Franse kazen mooi gegarneerd
voor u op schotel met nootjes en druifjes.
minimum 4 personen
Een heerlijke waaier van ambachtelijk bereide vleeswaren, kazen,
zongedroogde tomaten en olijven mooi geserveerd voor u op schotel.
Minimum voor twee personen
Deze schotels dienen minstens 3 dagen op voorhand besteld te worden.
Klik hier en volg Kristof & Sofie op Facebook!
KRISTOF & SOFIE
011-91.73.61
Diepstraat 51
3511 Kuringen
info@klasseslager-kristofensofie.be
www.klasseslager-kristofensofie.be
Maandag 8u30-18u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 8u30-18u
Vrijdag 8u30-18u
Zaterdag 8u-16u
Zondag 8u-12u
Gesloten op feestdagen
Betaalmogelijkheden (bancontact/maaltijdcheques)