Klasseslager
Kristof & Sofie

MET PASSIE VOOR SMAAK

BESTEL ONLINE

Vers vlees en bereide gerechten vol variatie.

Bij ons kan u terecht voor charcuterie, kazen, salades en allerlei bereide gerechten.

In de zomerperiode bieden wij ook een uitgebreid barbecue assortiment aan.

Bij minder goed weer is er nog altijd keuze tussen steengrill, fondue en teppanyaki.

Tevens is er ook het hele jaar de mogelijkheid om koude buffetten te bestellen.

Ambachtelijk

Ons volledig gamma van vers vlees en een groot deel van onze charcuterie, salades en bereide gerechten worden in eigen atelier met veel liefde en passie voor u klaargemaakt.

Er kruipt veel tijd in maar op deze manier kunnen wij u wel onze unieke smaken aanbieden.

Wij staan 100% achter onze huisbereide producten. Want de vleesjes bij Ambachtelijke Slagerij Kristof & Sofie zijn … klasse!

Openingsuren:

Maandag 8u30-18u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 8u30-18u
Vrijdag 8u30-18u
Zaterdag 8u-16u
Zondag 8u-12u
Gesloten op feestdagen


Vlees


Vers vlees

Kip/kalkoen

Kip “altijd lekker” is een populair gevogelte, wereldwijd gegeten, wit vlees dat bij iedereen in de smaak valt. Kip kan je op vele lekkere manieren bereiden. Zie
www.kip.be

Rundvlees

Een sappige steak, een malse entrecote precies lang genoeg gebakken en geserveerd met frietjes. Wie zou daar niet van watertanden…
Rundvlees maakt deel uit van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Met rundvlees kan je ook alle kanten uit: biefstuk, stoofvlees, hamburger, entrecote, enz… . Het smaakt nooit door de weeks. Voor recepten zie
www.rundsvlees.be

Kalfsvlees

De (h)eerlijke smaak van kalfsvlees traditioneel, creatief, licht, mager. Met ons kalfsvlees kan je alle kanten uit. Kies daarom uit de verschillende versnijdingen en bereidingen. BV. kalfslapjes, kalfsworstjes, kalfskoteletjes, kalfsgebraad en kalfsfricassee. Voor andere gerechten:
www.bcv-kalfsvlees.be

Varkensvlees

Elke dag is er wel een verrassend varkensvlees gerecht om te knorren van plezier, een snelle hap, lekker Oosters of traditioneel, je vindt het allemaal bij ons. Voor recepten zie:
www.varkensvlees.be


Charcuterie

 

Charcuterie:

Het verwerken van vlees tot charcuterie behoort tot een van de hoofdzaken in onze slagerij. Onze leuze luid: dat geen wat wij zelf maken vind je nergens anders. Maar het assortiment in een moderne slagerij is zo groot geworden dat het onmogelijk is om alles zelf te fabriceren. Daarom voeren wij een strenge selectie uit om toch enkel de beste artikelen in huis te halen.

 
 

De producten die wij met liefde voor ons beroep maken:

Gekookte hesp, gebakken rosbief en varkensgebraad, witte worsten, bloedworst, balkenbrij, boterhamworst, kalfsworst, grillworst, goldworst, vleesbrood, kippenwit in vele varianten, kalkoenfilet, bouletten, gedroogde vleesjes en een heleboel verse salades.

 

Charcuterieschotel

minimum 4 personen
Waarborg schotel
Uit ons rijk gamma van fijne in huisbereide charcuterie wordt een mooi versierde vleesschotel voor u samengesteld.

FEESTJE BIJ JE THUIS OF EEN WERKVERGADERING WIJ ZORGEN VOOR LEKKERE VERS BELEGDE MINI BROODJES!

minimum 4 personen
Een assortiment van 5 vers voor u belegde mini broodjes met een waaier van beleg, mooi voor u gegarneerd op schotel.

KEUZE UIT

  • Klassieke mini broodjes zonder garnituur
  • Klassieke mini broodjes met garnituur
  • Luxe feest broodjes, wanneer het iets meer mag zijn, verrassen wij u graag.

Kaasschotel

minimum 4 personen
Waarborg schotel
Assortiment van Belgische kazen en Franse kazen mooi gegarneerd voor u op schotel met nootjes en druifjes.

Tapas assortiment

minimum 4 personen
Een heerlijke waaier van ambachtelijk bereide vleeswaren, kazen, zongedroogde tomaten en olijven mooi geserveerd voor u op schotel.


Traiteur


Minimum voor twee personen

Deze schotels dienen minstens 3 dagen op voorhand besteld te worden.

Gourmet/Steengrill

Fondueschotel

Teppanyaki

Koude groenteschotels

Hamburgerparty

Pizza party

Koud buffet

Luxe koud buffet

Pasta buffet

Breugeltafel


Klik hier en volg Kristof & Sofie op Facebook!

Maandag 8u30-18u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 8u30-18u
Vrijdag 8u30-18u
Zaterdag 8u-16u
Zondag 8u-12u
Gesloten op feestdagen

Betaalmogelijkheden (bancontact/maaltijdcheques)

×

Bekijk onze

BBQ & Feestfolder